Video om Kommunikationshuset SOLMAND

 

“Fik du sagt det, du ville?

At kommunikere godt, sagligt og sobert er en udfordring, vi alle dagligt prøver af. Men det sker også af og til, at den man kommunikerer med, opfatter et helt andet budskab i det sagte, end der egentligt var tilsigtet. Og hvad var det så lige der gik galt? Det kan Henriette Solmand måske hjælpe dig på rette vej med. I hjertet af Oddense ligger Kommunikationshuset Solmand, der tackler kommunikationsopgaver for både virksomheder og private.

Med sin uddannelse som psykoterapeut tager Henriette Solmand fat, der hvor kommunikationen knækker, og leder samtalen ind på rette spor igen. Vi har besøgt hende for at mere at vide om den svære kunst: at have en god samtale.”

Kilde: René Jannick, videojournalist, Spøttrup Ugeavis.

—————————————————————— 

Rene fra Spøttrup Ugeavis smuttede indenfor en tidlig morgen og som resultat af det har han produceret denne video for at fortælle om personen bag Kommunikationshuset SOLMAND. Det er jeg vældig glad for.

René er videojournalist hos Spøttrup Ugeavis. Se videoen, som René har produceret her nedenfor. Synes  faktisk, at det er blevet rigtig godt. Håber I synes det samme..