NYE MULIGHEDER for stress- og depressionsramte

NYE MULIGHEDER for stress- og depressionsramte

Mange stress- og depressionsramte vælger desværre ofte at gå med deres udfordringer ALENE.

Vi har lidt berøringsangst overfor stress og depression. Både dem, som bliver ramt og de nærmeste og ikke mindst omgivelserne. Selvtilliden og selvværdet daler og der bliver kigget ned på dem, som bliver syge af dem. En god årsag til at gå stille med dørene. Kroppen sladrer om, hvordan vi har det. Vi ved det selv. MEN, andre kan have svært ved at se det og kan tro; at vi er raske.

Så tag dig dog sammen! Nemmere sagt end gjort. Efter besøg hos læge bliver vi sendt hjem igen. Hverdagen melder sig lynhurtigt. Der er stadig krav og forventninger. Det er stadig svært. Det kunne være rart at have nogen, at dele det med det og have nogle muligheder for at komme videre ressourcefuldt. Det kan du nu.

SOLMAND giver dig nogle muligheder. Du kan vælge, hvad der passer bedst for dig ligefra ÅBENT HUS til reel behandling. Den 24. april 2013 kl 18:30 er dagen for opstartsmøde. Ved OPSTARTSMØDE kommer vi nærmere ind på de muligheder som Kommunikationshuset SOLMAND byder på. Du kan læse mere om mulighederne her.

  • ÅBENT HUS. Gratis at deltage. Du får mulighed for uforpligtende at mødes med andre i samme situation. Også for dem, som er ovre en stress periode og gerne vil fastholdes i det.
  • FYRAFTENS netværksgruppe. En mulighed for dem, som oplever stress og gerne vil have hjælp til at stoppe i tide.
  • KROP & SJÆL. Et reelt behandlingstilbud for stress- og depressionsramte med løbende opfølgning af, hvor du er i processen.
  • NLP Psykoterapi. En behandlingsform, som aktivt arbejder med dig og hvordan du fungerer.

Kom til opstartsmøde den 24. april 2013 kl. 18:30 og hør om dine muligheder.

Læs mere NETVÆRKSGRUPPE