MAJ MÅNED

 

Maj måned byder på værdier og kærlighed

Vi tager fat på jalousiens underpunkter og vi kommer til at arbejde med vores værdisæt. Workshoppen sætter fokus på  kærlighedssprog. VELKOMMEN TIL DIG

Med JALOUSI på programmet kommer vi naturligt ind på kontrol, magt og angsten for at miste. Det er de store følelser, som er i spil her. At være fanget i jalousiens labyrint kan være ødelæggende i hverdagen.

Vores værdisæt forandrer sig over tid, når vi holder dem op mod vores alder og hvor vi er i livet. Der er forskel på at være 20 år og være 45. MEN, kommer vi op i helikopterperspektiv og kigger på det hele ovenfra, så er der givet vis en rød tråd. Nogle søger hele livet efter VÆRDIERNE I LIVET. Med alderen oplever jeg, at værdierne bliver mere tydelige. Har du fundet dine værdier?

Hvad betyder LOVE / kærlighed for dig? Har vi lidt travlt eller føler os forudrettede er det første vi giver slip på måske kærligheden i hverdagen. Vi holder op med at røre ved hinanden, vi holder op med at sige søde ting til hinanden. Langsomt kan der komme en afstand imellem os. Hvordan får vi øje på; at vi rent faktisk glider fra hinanden og hvordan kommer vi tilbage igen. På workshoppen arbejder vi aktivt med at få kærligheden tilbage i livet igen.

HVORDAN ER DIT LIV GENERELT?

Står du midt i nogle svære valg? Har livet omkring dig valgt for dig? Har du brug for flere ressourcer til at klare udfordringer? Har du brug for hjælp til at se nye veje?

Måske drejer det sig om en af dine nærmeste, noget familie, en kæreste eller en veninde. Er du midt i eller blandt de nærmeste – så kan Kommunikationshuset SOLMAND måske hjælpe på vej. Vi tilbyder tema-arrangementer til at skabe indsigt, psykoterapi til den enkelte og workshops, hvor der arbejdes i grupper.