Muligheder for STRESS- og DEPRESSIONSRAMTE

Aktiviteterne  vil være bygget op omkring støttende og stabiliserende fællesaktiviteter. LÆS MERE NEDENFOR.

 

DU ER IKKE ALENE, synger Sebastian. Antallet af stress- og depressionsramte i Danmark er højt. OG flere kommer til hver evige eneste uge.

Er DU en af dem, som er ramt at stress- og depression, så vær opmærksom på at du godt kan føle dig mindre værd. Især eftersom du højest sandsynlig har oplevet en kropslig svækkelse og basis funktioner, som svigter for en periode. BEMÆRK – Alt, hvad du kunne før – DET KAN DU STADIG. Kroppens funktioner har for en periode taget over og bestemmer indtil din krop har fået tilstrækkelig ro og hvile til at kunne restituere, samle energi med mere. Derefter kommer en genopbygningsfase.

Når du har oplevet stress og/eller depression har du i realiteten fået en ekstra indsigt omkring dig selv. Når du har erkendt, hvad denne nye insigt kan gøre for dig i nuet og fremadrettet, får du mulighed for at vende det til en styrke.

DU får mulighed for at dele dine oplevelser med andre samtidig med, at du får ny indsigt og kommer videre. SMÅ STEP ad gangen. Vi får vendt bølgen og bygger ovenpå.

 

Er du klar til positivt at arbejde med dig selv ?

Kommunikationshuset SOLMAND har forskellige muligheder for stress- og depressionsramte.

 

Netværksgruppe FYRAFTEN er et tilbud til stress- og depressionsramte, som gerne vil klare sig igennem måske mens de stadig er i arbejde. Deltagerne kan være pressede arbejdsmæssigt eller privat. Du kan bruge dette til at vende spiralen i tide. Vi kombinerer det med Walk & Talk, når vejret tillader det. En åben gruppe, hvor du tilmelder dig et 9- eller 15- ganges forløb. Det foregår pt. onsdage.

FORHØR DIG OM PRISEN.

Gå til tilmelding : FYRAFTENS NETVÆRK

 

Behandlingstilbuddet KROP & SJÆL  (incl. netværksgruppe hver onsdag) er en kombination af fysiske og psykiske behandlinger. Løbende opfølgning af, hvor DU er i forløbet. Der vil blive udleveret et program uge for uge, som du får udleveret hver onsdag. Noget vil foregå i netværksgruppen, mens andet vil være på egen hånd. Behandlingen indeholder psykoterapi, fysioterapi, massage, motion og netværksgruppe.

  • Behandlingstilbuddet sker i samarbejde med Fysioterapeuterne Slotsgade. En unik behandling, som har fokus på at opnå en velfungerende hverdag og varige forandringer. Download brochure om KROP & SJÆL
Konceptet er målrettet mod Fjends, Skive, Salling og Mors. 

FORHØR DIG OM PRISEN.

Gå til tilmeldingKROP & SJÆL – 8 uger 

Gå til tilmelding : KROP & SJÆL – 12 uger

 

Derudover har du følgende muligheder:

Psykoterapi er en individuel løsning som afregnes fra gang til gang. Med brug af NLP teknikker arbejdes der bl.a. med tanker, overbevisninger, handlinger og uønskede reaktioner. Prisen følger de gældende satser. Psykoterapi foregår ved tidsbestilling via mobil, sms eller mail.

Download brochure HR, samtale og psykoterapi

 

Åbent Hus. Et mødested for stress- og depressionsramte, som ønsker ligestillede at snakke med. Du kan bruge det til at få et fællesskab. Eller hvis du er over en stressperiode og gerne vil fastholdes i det. Det foregår onsdage kl 19-21 på forsøgsbasis.  Det er gratis at deltage.

Gå til tilmelding : ÅBENT HUS

 

 

 

 

Professionel sparring coaching, effektiv kommunikation, konflikthåndtering stresshåndtering

Facebook Iconfacebook like button