FORÅR 2013

FORÅR 2013

Eksamensangst, stress, jalousi og værdier i livet er på programmet dette forår. Vi gentager succerne fra 2012 og har medtaget et nyt og meget relevant område for især studerende, nemlig eksamesangst. Velkommen til en ny sæson i Kommunikationshuset SOLMAND.

Vi starter for alvor op i marts med eksamensangst. Der er alt for mange som er udfordret på netop dette område. Kunne man slippe for den eller ihvertfald få den reduceret til sommerfugle i maven, så er vi nået langt.

  • Tema-aften, SLIP FOR EKSAMENSANGST afholdes den 21/3 2013

Succes, mindre succes eller måske fiaske. I erhvervslivet, voksen som ung eller studerende kan vi blive udfordret på vores kommunikation. Måden vi taler på, vores mimik og  måden vi bevæger os på er med i vores kommunikation. Alle vores signaler er altså i spil. Få bedre styr på det ved at deltage i 2 meget relevante workshops. Disse workshops kan være et supergodt supplement til eksamensangst.

  • Workshop, OVERSKUD I SAMTALEN afholdes 8+9. april 2013
  • Workshop, PERSONLIG PERFORMANCE afholdes 10+11. april 2013

April har fokus på stress og depression, som kan være en følgereaktion på stress. Det er et tema, som de fleste har mærket på egen krop. Nogle vælger at fornægte det, mens andre er åbne for at arbejde med det. Er vi under pres kan vi meget let overreagere, selv om vi i realiteten ønsker noget andet.

  • Tema-aften, HJÆLP! Jeg er overbooket… afholdes 4. april 2013

Maj måned åbner op jalousi og arbejder med vores værdier. Supplerende workshop går i dybden med kærlighedssprog.

  • Tema-aften, Hvordan lever vi med jalousi afholdes 2. maj 2013
  • Tema-aften, Værdier i livet afholdes 16. maj 2013
  • Workshop, All you need is LOVE afholdes 28+29. maj 2013

HVORDAN ER DIT LIV GENERELT? Står du midt i nogle svære valg? Har livet omkring dig valgt for dig? Har du brug for flere ressourcer til at klare udfordringer? Har du brug for hjælp til at se nye veje? Måske drejer det sig om en af dine nærmeste, noget familie, en kæreste eller en veninde. Er du midt i eller blandt de nærmeste – så kan Kommunikationshuset SOLMAND måske hjælpe på vej. Vi tilbyder tema-arrangementer til at skabe indsigt, psykoterapi til den enkelte og workshops, hvor der arbejdes i grupper.