EKSAMENSANGST

SLIP FOR EKSAMENSANGST

 

Glæder mig i den grad til at tage hul på problematikken ..

Og mens jeg (Henriette Solmand) var ved at gøre klar med det hele, dumpede en tilbagemelding ind fra en tidligere klient. Klienten var omkring 20 år, mens terapien stod på og er efterfølgende startet på en videregående uddannelse.

Lige præcis denne klient havde eksamensangst som en udfordring. Læs endelig klientens syn på forløbet og forandringen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg bliver helt rørt over, at modtage sådan en besked. Bekræfter ihvertfald mig i, at jeg har valgt rigtigt ved at arbejde med mennesker på denne måde.

Klienten sluttede af med disse ord;

Eksamensangst er noget de fleste af os på en aller anden måde har haft berøring med. Hvis ikke selv, så ihverfald i forhold til medstuderende, venner eller familie.

Kan man på nogen måde gøre det nemmere at være i eller finde veje til at blive fri for eksamensangst, det vil jeg meget gerne gøre noget aktivt for. Også fordi jeg ved, at udfaldet af en eksamen kan have betydning for; om man læser videre eller ej eller om man stopper der.

Det bliver et super spændende arrangement om eksamensangst. Som deltager i foredraget kan du vælge om du vil være aktiv eller bare lytte til snakken. Dit valg. Jo mere aktiv du er, jo mere får du med derfra.

Hilsen Henriette Solmand