UDVIKLING og forandring i din virksomhed

 

Kommunikationshuset SOLMAND kommer ud i din virksomhed. Arbejder med forandringsprocesser og organisationsændringer. Laver workshops og temaarrangementer relateret til den enkelte virksomhed.

Det er også muligt at booke en dag, hvor vi brainstormer på emner og kommer videre derfra. Overvej om din virksomhed skal være den næste.

Kommunikationshuset SOLMANDs styrke ligger i godt 20 års ledelseserfaring, 10 år med HR og nu senest en uddannelse som psykoterapeut.

Ideen med at mikse erhvervsliv og psykoterapi startede for år tilbage. Man kunne let få den tanke, at der var oceaner imellem netop disse 2 elementer. Arbejder man imidlertid med virksomheder, arbejder man også med mennesker og straks fortsætter tråden med det samspil der er, når løsninger skal findes. Så, ja – de er i virkeligheden tæt forbundne.

Coaching har været et meget naturligt element i mange år og kombineret med psykoterapi bliver fundamentet endnu bedre. Det vigtige her er; at vi får det enkelte menneske med ind i  helhedsbilledet.

Alle vil Udvikling – ingen vil Forandring.“, citat Søren Kierkegaard. Det er jo ofte lige præcis dette at virksomheder bruger meget tid på. Nemlig, at vi skal udvikle os, følge med udviklingen og samtidig har vi udfordringen på, at hverdagen helst skal være som igår.

Blev du inspireret, så er din virksomhed måske den næste.